CP3 by Basketball Totaal

En dat is twee….

Deze titel stond vorige week bovenaan het stuk nadat Lions ook wedstrijd twee had gewonnen. Vanavond was heel Landsmeer klaar voor een feestje, maar Lekdetec pakte de tweede overwinning op rij (69-77). De serie verhuist nu weer naar Bemmel. Het begint een serie te worden, want de stand is nu nog maar 3-2 in het voordeel van Loon Lions.

En daar zal Landsmeer niet blij mee zijn, want een week geleden stond er een duidelijke 3-0 op de borden. De wedstrijd ging gelijk op, maar Karin Kuijt was de motor aan de zijde van de bezoekers. Via 16-16 stond er ineens een duidelijke 28-47 op de borden.

De tweede helft vocht de thuisploeg voor wat het waard was, maar in tegenstelling tot woensdag werden nu wel de strafworpen gemaakt. Het verschil werd teruggebracht tot vier punten, maar Klerkx schoot de zege binnen. Van 69-73 werd het uiteindelijk 69-77.

Karin Kuijt was topscorer met 29 punten aan de zijde van Lekdetec. Fieke Ligthart was met 16 punten topscorer voor de thuisploeg.

Er was zichtbaar vreugde bij de bezoekers en dat was meer dan terecht. Het leek wel een kampioenschap en zo zal het zeker gevoeld hebben. Als de lijn doorgetrokken kan worden woensdag, dan kan het zomaar een beslissende zevende wedstrijd worden. Wie had dat gedacht?

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.