CP3 by Basketball Totaal

Een nieuwe ploeg in de VBL

neutraal IB In de reuring die het verkapte ontslag van bondscoach Meindert van Veen vorige week veroorzaakte, bleef een rondje langs de clubs in de VBL even liggen. Een mogelijk nieuwe ploeg in de eredivisie, hoe werd dat ontvangen?

John Spaan, voorzitter van De Wit Grasshoppers:

Een eventuele uitbreiding van het aantal teams in de Vrouwen Basketball League eredivisie juich ik van harte toe. Het is goed voor de competitie en het geeft het Vrouwen Basketball weer een positieve impuls.

Ik ben van mening dat het Vrouwen Basketball deze uitbreiding ook nodig heeft voor de uitstraling van het Vrouwen Basketball League eredivisie en mede daardoor een nog groter platform zal bieden voor al die jonge talenten die Nederland rijk is. Ongetwijfeld zal verdere uitbreiding een zuigende werking kunnen hebben voor potentiele sponsoren.

Ik wens de initiatiefnemers dan ook veel succes toe met hun ambitieuze plannen.

Kor de Jonge, namens Lekdetec.nl

Wij zijn uiteraard blij met elk extra team in de eredivisie, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Daarnaast geeft Zwolle als speelplek een mooie landelijke spreiding; alles buiten de randstad vult zwarte gaten op. Dat is belangrijk voor talent uit Noord en Oost (Overijssel).

Wij willen er wel voor waken dat er niet straks twee opleidingsteams met geweldige faciliteiten in de competitie spelen. De andere zes hebben al moeite genoeg om teams op de been te brengen. Het CTO heeft al genoeg zuigende werking. Twee opleidingsteams betekent onherstelbare schade voor veel verenigingen.
Neemt niet weg dat wij als Stichting Topbasketball Lingewaard het CTO concept volledig steunen!
 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.