CP3 by Basketball Totaal

EC succes voor Blizzards: Dikke Double Double Mardi Westenberg

Yellow Blizzards heeft vanochtend de eerste wedstrijd in de ‘Europacup’ voor dames U18 gewonnen van BS Valmiera. De door bondscoach Meindert van Veen gecoachte formatie uit Zwolle won met 54-38. Mardi Westenberg was BIG and dominant met 14 punten en 14 rebounds. Ook Noor Driessen tekende voor dubbele cijfers met 10 punten.
De Zwolse formatie was wat nerveus aan het begin van de wedstrijd, en zag Valmeira een vroege voorsprong nemen, die in het tweede kwart weer gelijkgetrokken werd. Halverwege hielden beide ploegen elkaar mooi in evenwicht op 21-21. De Nederlandse overwinning kreeg na rust gestalte toen de Zwollenaren de verdediging aanscherpten en met 18-6 het kwart wonnen. Daarmee was het verzet van Valmiera redelijk naar de verleden tijd gespeeld. In het slotkwart liep Blizzards nog verder uit naar uiteindelijk 54-38.

Scores Blizzards: Ilse Kuijt 7, Evi Dekker 2, Noor Driessen 10, Simone Hoppe 2, Mardi Westenberg 14, Femke Slim 2, Ella Bouman 2, Marleen Peek 5, Melissa de Raat 3, Tessa Schellekens 7.

een reactie

  1. Hallo,
    Ik begrijp er vrij weinig van. Kan er misschien een korte intro bij zoals (over wie heb je het, waarom etc,?)

    vriendelijke groeten

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.