CP3 by Basketball Totaal

Dutch Diva’s: Sharon en Oberhausen morele winnaars tegen Wasserburg

Evo NB Oberhausen voelde zich na de wedstrijd in eigen huis tegen Wasserburg de morele winnaar. Natuurlijk, het scorebord gaf wel een 74-75 winst voor de titelverdediger aan, maar Oberhausen liet zien dat er zeer zeker muziek in de formatie zit.

De ploeg van Sharon Beld speelde zeker in de openingsfase leuk mee tegen Wasserburg en de gasten konden na tien minuten dan ook maar net een voorsprong van 2 punten noteren. Een gat dat ze naar de rust toe wel wat wisten te vergroten, maar de thuisploeg lijkt nu Sarah Zierhut weer goede minuten gaat maken en sterk spel laat zien, de weg omhoog gevonden te hebben. Na 32-39 bij rust gaf Oberhausen nog beter tegengas. Met Monique Reid eindelijk in een goede scorende rol (21 punten 6 rebounds) kwam Oberhausen terug tot 54-56 en leek Wasserburg rijp voor een uppercut. Die kwam er net niet, hoewel Oberhausen ook het laatste kwart wist te winnen. De ploeg van internationals Barnert en Breitreiner om er een paar te noemen hield één punt over: 74-75

Sharon Beld tekende in slechts 25 minuten voor 12 punten. Valerie Nainima had er 11 , Monique REid werd zoals gezegd topscorer voor de thuisploeg en Sarah ZIerhut had er 11 in 22 minuten.
Aan de kant van de winnaars was Emma Cannon met 24 punten de topscorer, terwijl Anne Breitreiner er 17 had met 5 rebounds. Svenja Brunckhorst had er 13.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.