CP3 by Basketball Totaal

Dutch Angels U18 trappen ook af op Internationale School Eerde

De Orange Angels VU18 selectie is afgelopen weekend gestart met de voorbereiding richting het EK in het Portugese Matosinhos (17 t/m 27 juli 2014). De staf en speelsters verbleven van vrijdag t/m zondag op het terrein van de International School Eerde in Ommen.

Vrijdagmiddag verzamelde de selectie en werd er afgetrapt met een pittige training. Vervolgens zorgden de staf en de speelsters samen voor het diner, waarna in de avonduren nogmaals een training op het programma stond. Tussendoor had de selectie zijn intrek genomen in de twee- of driepersoonskamers en de gezamenlijke ruimtes, die beschikbaar waren op het prachtige landgoed.

Op zaterdag werd wederom twee keer twee uur getraind, maar nu in de ochtend en namiddag. Er was dit keer een ruime rustperiode voor de speelsters ingelast, omdat de belasting op deze dag omhoog ging. Met behulp van hartslagmeters kon de staf de selectie optimaal laten trainen gedurende de gehele stage.

Zondag werd het trainingsweekend afgesloten met een ochtendtraining en vroege middagtraining, waarbij veel aan ‘core stability’ en conditie werd gewerkt. Moe, maar voldaan verlieten de staf en speelsters het terrein van de International School Eerde. De school wordt van harte bedankt voor alle goede begeleiding en zorg tijdens het weekend, de Orange Angels VU18 hebben een prachtige start beleefd van hopelijk een mooie zomer!

De voorlopige selectie bestaat op dit moment uit:

Beau Baars (Loon Lions)
Ella Bouman (BV Hoofddorp)
Nina Burgert (Loon Lions)
Kimberly van den Engel (Cangeroes)
Esther Fokke (CTO Amsterdam)
Myrthe den Heeten (CTO Amsterdam & BV Hoofddorp)
Emese Hof (CTO Amsterdam)
Asa Kantebeen (CTO Amsterdam)
Kim Keijzer (NBB Basketball Academy Noord/RTC Noord)
Charlotte van Kleef (CTO Amsterdam & Rent a Professional)
Fleur Kuijt (De Wit-Grasshoppers)
Janis Ndiba (CTO Amsterdam)
Danielle Pruijs (CTO Amsterdam & Dozy BV Den Helder)
Melissa de Raat (CTO Amsterdam & Dozy BV Den Helder)
Mirte Scheper (CTO Amsterdam & BV Hoofddorp)
Marieke van Schie (De Wit-Grasshoppers)
Deborah Vos (CTO Amsterdam)
Lisa van der Water (De Wit-Grasshoppers)
Fenne van der Wielen (Lekdetec.nl)

De staf wordt gevormd door Remy de Wit (hoofdcoach), Joost van Rangelrooij (assistent-coach), Rob Nieboer (assistent-coach), Thijs Sloot (leercoach), Machteld Schaap (fysiotherapie) en teammanager Bart Schuurman.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.