CP3 by Basketball Totaal

Donkere wolken boven Den Helder

Vandaag een verontrustend artikel in Den Helder Actueel. Al weken gaan er geruchten, dat er financieel problemen zijn in Den Helder bij de Kings. De geruchten gingen dat spelers niet betaald werden en er ook een aantal schuldeisers zijn. Sportief gaat het redelijk met de ploeg, want afgelopen week viel er succes te noteren in Groningen tegen de landskampioen. De vraag rijst of het voldoende is.

kings logo

Onderstaand artikel stond vandaag in de Den Helder Actueel:

Het gonst al enige tijd van de geruchten bij de Helderse basketbalclub Den Helder Kings. Naar mate de dagen vorderen blijken de geruchten meer en meer bevestigd te worden. Geldproblemen voeren momenteel de boventoon bij de organisatie, los van het basketbal. Een club die donderdagavond nog won van de landskampioen lijkt langzaam om te vallen. Dat zou een doodzonde zijn.

Maar wat is er waar van die geruchten? Aantijgingen jegens clubeigenaren Rob Waardenburg en Paul Mijnen worden ontkracht of ontkent. Inmiddels ligt het feit op tafel dat een groep schuldeisers zich heeft gemeld bij de gerechtsdeurwaarders. Namens de Kings is een voorstel gedaan voor het afbetalen van de schulden. Volgende week komt hier uitsluitsel over.

Via een interne mail aan de medewerkers blijkt tevens dat de PR-chef wederom zijn taken heeft neergelegd, ditmaal wegens andere werkzaamheden. Tevens gaat het verhaal dat coach Jaumin niet gekend is in de huidige spelersselectie. Waar rook is, is vuur en de brand lijkt alleen maar groter en groter te worden. Het is voor Den Helder, de basketballers, coaches en staf te hopen dat dit snel, maar dan ook heel snel geblust wordt.

Lees hier verder voor het hele artikel

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.