CP3 by Basketball Totaal

Donar wint Supercup

De Groningse fans hebben toch wat te juichen. In de eerste officiele wedstrijd van het seizoen won de landskampioen direct de eerste prijs. ZZ Leiden werd eenvoudig verslagen met 78-67.

Een flinke opsteker voor Skelin, die ,zich tot ergernis van velen, aangaf zich op plaats zes te richten. Vanavond was in Groningen genoeg basketball en aanknopingspunten te vinden voor de landskampioen en bekerwinnaar. En het waren voormalig ZZ Leiden spelers, die de nieuwe coach van ZZ Leiden Eddy Casteels pijn deden.

DeJuan Wright werd overgenomen en eindigde direct met 20 punten, 4 rebounds en 3 assists. Maar ook Thomas Koenis (ondanks een gebroken neus) speelde een puike wedstrijd en scoorde 17 punten. Cunningham scoorde 8 punten tegen zijn oude werkgever en Ross Bekkering had zelfs een double double met 11 punten en 12 rebounds.

Dat de score enigszins draaglijk was voor ZZ Leiden was het enige lichtpunt. Dik in de vierde periode was het 69-49 en was het gespeeld.

 

 

 

 

een reactie

  1. Het lijkt er nu een beetje op dat ook Thomas Koenis een ex-speler van Leiden is. Dat is niet zo. Op het scorebord (maar men kan een foutje gemaakt hebben) stond achter het nummer van Koenis het cijfer 16.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.