CP3 by Basketball Totaal

Doe nu mee met de DBL Bracket Challenge 2014!

Het reguliere seizoen van de Dutch Basketball League zit erop en het is duidelijk welke teams het in de play-offs tegen elkaar op zullen gaan nemen. Nu zijn jullie aan zet! iBasketball maakt het dit jaar namelijk mogelijk om gratis een eigen bracket in te vullen en op deze manier mee te doen met de DBL Bracket Challenge 2014.

We hebben het samenstellen van een bracket zo makkelijk mogelijk gemaakt, binnen een minuutje kun je jouw bracket invullen en kun je meedoen aan de Challenge. Naast de (ronde)winnaars en natuurlijk de landskampioen bevat de bracket ook de geschatte serie-lengtes.

Win een finaleshirt

Naast de eeuwige roem hebben we voor de nummer één een mooie prijs in petto: een gesigneerd finaleshirt* van de landskampioen! Reden genoeg dus om mee te doen met de Dutch Basketball League Bracket Challenge 2014!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het aanmaken en activeren van je bracket zul je worden opgenomen in het klassement, dit klassement zal worden opgemaakt aan de hand van het onderstaande puntensysteem.

Kwartfinale Halve finale Finale Landskampioen
Team goed N.v.t. 75 punten 150 punten 300 punten
Serie-lengte goed 10 punten 15 punten 30 punten N.v.t.

Na iedere gespeelde beslissende wedstrijd zal de ranglijst geüpdatet worden. Er zijn in totaal 1000 punten te verdienen, degene met de meeste punten aan het einde van de play-offs wint de Challenge. Wanneer er meerdere mensen hetzelfde aantal punten behalen is het moment van opgave beslissend.

Let op: Om iedereen ruim de kans te geven om een bracket te maken zal dit mogelijk zijn tot en met zaterdag 26 april.
* = Het kan gaan om een gesigneerd finaleshirt of een gesigneerde basketball, afhankelijk van het team dat landskampioen wordt.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.