CP3 by Basketball Totaal

Derde aanwinst voor Aris Leeuwarden

Goed nieuws uit Leeuwarden. Na Matt Bauscher en Mark Sanchez krijgt Aris Leeuwarden opnieuw een speler van Boise State University in het team. Ryan Watkins is zijn naam. Goed voor 2.06 m, 110 kg en het afgelopen jaar de beste aanvallende rebounder van de hele NCAA. De center plukte er maar liefst 5 per wedstrijd.

Alle cijfers zijn prima van onze nieuwe center. 11,9 punten per wedstrijd, 10,6 rebounds en hoge schotpercentages. Watkins stond bovenaan de wensenlijst van coach Tom Simpson, zeker na de lovende kritieken van de Boise-veterans Bauscher en Sanchez. In Las Vegas werden de eerste contacten gelegd, de belangstelling was groot.

Aris is er trots op dat na Cartwright-Jackson en Simmons nu ook Watkins voor Leeuwarden kiest. Aris staat bekend om zijn prima opvang van jonge spelers en geeft ze een goede kans op een verdere succesvolle carrière. Ook de oud-spelers spelen daarbij een belangrijke rol. In dit geval dankt Aris Bauscher en met name Sánchez voor hun ambassadeursrol hierbij.

Met het kwartet Watkins, Simmons, Markusse en Pijp is Aris inside klaar voor de competitie. Verdere versterkingen zullen afhangen van het budget.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.