CP3 by Basketball Totaal

Decolux nieuwe sponsor dames Binnenland/Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft onlangs in Decolux Projectzonwering weer een nieuwe sponsor gevonden voor het dames eredivisieteam van Binnenland/Rotterdam.

Decolux Projectzonwering is al ruim 20 jaar de specialist met betrekking tot het leveren, monteren, repareren en onderhouden van buitenzonwering, binnenzonwering en rolluiken op de zakelijke markt.

Door de jaren heen heeft Decolux Projectzonwering al vele bedrijven, instellingen en overheidsinstanties geadviseerd in productkeuze, onderhoud en wijze van toepassing. Decolux Projectzonwering levert per situatie een functionele en decoratieve vorm van zonwering, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herinrichting.

Decolux Projectzonwering is VCA* gecertificeerd en heeft een eigen montage-afdeling, die is uitgerust met een 24-uurs servicedienst en een eigen Euro Teupen Hoogwerker (25 meter). Hiermee staat Decolux Projectzonwering garant voor een hoogwaardige kwaliteit van de producten en diensten welke zij levert en kan er een optimale service geboden worden.

Decolux is gevestigd aan de Olympiaweg 258 in Rotterdam (vlak naast De Kuip).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.