CP3 by Basketball Totaal

DeAndre Jordan niet naar Mavericks

DeAndre Jordan gaat toch niet naar de Dallas Mavericks. Vorige week gaf Jordan zijn ja-woord aan Mark Cuban voor een contract van vier jaar en 80 miljoen dollar. Maar bijna een week later gaat Jordan weer terug naar de LA Clippers. Ook voor vier jaar en 88 miljoen dollar.

Een vreemde zaak natuurlijk en wat een klap in het gezicht voor Cuban en zijn Mavericks. Cuban liet Tyson Chandler vertrekken naar de Suns, maar hij staat nu met lege handen.

In het weekend ging Jordan twijfelen en belde Griffin. En gisteren zat het hele basisteam inclusief Paul Pierce met Jordan om de tafel. De center klaarde de lucht met Chris Paul en binnen enkele minuten was Jordan weer een Clipper.

De rest van de avond was het eten en het spelen van videogames. De Clippers zijn door de deal natuurlijk weer een titel kandidaat geworden, zeker met het aantrekken van veteraan Paul Pierce.

De Mavericks daarentegen zijn de grote verliezers sinds gisteren. Een zeker play-off plaats, lijkt nu een zeker lottery-pick aan het einde van het seizoen.

De vraag is wat de NBA gaat doen, want wat zijn mondelinge overeenkomsten nog waard als er zo makkelijk vanaf gekomen kan worden?

 

2 reacties

  1. henkpieterse

    Wouw 88 miljoen! Wordt toch echt tijd dat hij voor dst geld even een personal trainer haalt voor oa een jumpshotje en vrije worpen. Tijdens de play-offs in crunchtime te onzichtbaar. Ben blij dat hij bij het circusteam blijft met alle respect want ik kijk graag naar devClippers.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.