CP3 by Basketball Totaal

De Wit-Grasshoppers organiseert Final Four

De Wit-Grasshoppers treedt dit seizoen op als ‘gastheer’ van de Final Four in de Dutch Women’s Basketball League. Voor dit toernooi, dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 december in sporthal Cleijn Duin in Katwijk wordt gehouden, zijn de drie poulewinnaars geplaatst van de drie divisies in de eredivisie, plus de organiserende club Grasshoppers.

De Final Four is de tweede prijs van het nieuwe seizoen, want op zaterdag 28 december spelen Binnenland/Rotterdam en lands- en bekerkampioen ProBuild Lions in Topsportcentrum eerst om de Supercup.

Ivo Boom, coach van de De Wi-Grasshoppers is blij dat de Vrouwen Eredivisie Commissie (VEC), de organisatie van de Final Four aan zijn club heeft toegewezen. “Grasshoppers is een club die echt leeft voor het vrouwenbasketball. Ik ben natuurlijk de fans gewend van ZZ Leiden, maar Grasshoppers is het Leiden van het vrouwenbasketball. Het zal een waar basketballfeest gaan worden in Katwijk.”

Vorig jaar ging de Supercup naar CTO Amsterdam Vrouwenbasketball, de talentenselectie van de NBB. CTO Amsterdam won toen in de spanennde finale met 87-91 van ProBuild en pakte daarmee de eerste grote prijs in het nog prille bestaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.