CP3 by Basketball Totaal

De Wit Grasshoppers gooit het over een andere boeg

Hoewel de start van de competitie nog een eindje weg is nemen we eens in de zoveel dagen wel een ploeg onder de loep om te zien wat er gebeurd is sinds vorig seizoen en om te kijken naar wat er verwacht mag worden. Zo hadden we al Batouwe en Loon Lions op de onderzoekstafel liggen. Vandaag is het de beurt aan De Wit Grasshoppers. 

Op tactisch vlak ging de bezem flink door het frontoffice in Katwijk. Rick Driessen nam het heft in handen, en krijgt ondersteuning van de nieuwe coach van U20 Wouter Star. Naast de coachingstaf nam men ook afscheid van Marloes Nieuwveen, Lanette Kempers, Anita de Jager en Kinou Kanbier.

Nieuwe aanwinsten zijn er ook te bewonderen na zo’n ‘schoonmaak’. Uit Canada respectievelijk Amsterdam keert Janine Guijt terug die anderhalf jaar voor CTO en een half jaar in Canada op college speelde. Daarnaast kwam uit Rotterdam grote forward Iris Govers (foto) over. Coach Driessen:  ‘We werden getipt door een scout die onder de indruk was van haar atletisch vermogen, en haar goede beslissingen op het veld.Spreekt voor zich dat we dus op onderzoek uitgingen.’

Daarmee kwam de selectie van De Wit Grasshoppers weer op volledige sterkte.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.