CP3 by Basketball Totaal

De roddelkoning komt weer langs

Dit is voor de basketballliefhebbers altijd een spannende tijd. Welke speler, speelster gaat waarheen? De roddels komen dagelijks langs en vaak komen deze natuurlijk niet uit. De roddelkoning geeft gewoon lekker weer wat er langskomt en of het de waarheid gaat worden? De tijd zal het leren!

Totdat het officieel is geworden, blijft het een roddel.

In de eredivisie lijkt er veel te gaan gebeuren. Veel teams hebben nog veel spelers nodig. Aris is op dit moment het meest slagvaardig. Toch zijn er veel winden die waaien.

In Groningen zoekt men naar een shooting guard naast Jeter. De naam die veel voorkomt is Jessey Voorn van Zwolle. Gaat de schutter, die helemaal weer is opgebloeid terug naar het hoge Noorden. Ook topscorer uit de promotiedivisie Joey Schelvis is benaderd, maar Schelvis geeft voorkeur aan zijn maatschappelijke loopbaan en het spelen in Katwijk.

Gesproken over Katwijk. De ploeg van Jeroen Reitsema heeft zich versterkt met Jesper Jobse (ex-Meppel) en kijkt ook uit naar de spelers van Binnenland. Sjoerd van Vilsteren lijkt ook de geel zwarte kleuren te gaan verdedigen. Grasshoppers lijkt een leuke eredivisieploeg op dit moment.

In Rotterdam blijft het stil de laatste tijd. Wat gaat de Randamie doen? Zijn oude club BC Apollo lijkt zich te hebben gemeld voor de power forward.

Den Bosch is natuurlijk het meest onzeker. Wat gaat Arvin Slagter doen? Slagter kan natuurlijk overal spelen en is in Leiden en Groningen een graag geziene gast. Vanwege de afstand zal Leiden zijn voorkeur hebben, mocht Den Bosch niet aan zijn voorwaarden kunnen voldoen.

In de dames eredivisie is ook het nodige aan de gang. Den Helder heeft zich al flink versterkt, maar het gerucht gaat ook rond dat Meindert van Veen weer langs de lijn gaat staan in Den Helder als coach.

In Barendrecht zijn ze niet blij met het afgelopen seizoen en terecht. Janine Guijt wordt daar genoemd als versterking op de 2 positie.

Kortom de offseason is begonnen. Heb je geruchten voor ons of wil je ons team versterken? Stuur een bericht of via de site of via Facebook.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.