CP3 by Basketball Totaal

De Roddelkoning is terug

de-roddelkoning-300x195De Roddelkoning is een tijdje met winterslaap geweest, maar heeft inmiddels weer de nodige zaken opgevangen in de gure wandelgangen leidend naar de garage onder onze redactie.
De hoestende man met de baard van drie dagen en een lange regenjas aan vertelde ons dat Groene Uilen (waarover later meer) ernst maakt met het promoveren naar de eredivisie. Zo zou de competitie volgend jaar twee Groningse teams kunnen herbergen! Een mooie ontwikkeling die mede gestalte gegeven wordt door het aantrekken van een Amerikaanse speler. Deze is nog niet bekend, maar zou , als de verhalen juist zijn, voor puur kost en inwoning de Groningse promotiedivisionist komen versterken.

Ook in Bemmel, Landsmeer en den Helder wordt er gepraat over versterking. En grappig genoeg gaat het in alledrie de gevallen over dezelfde speelster. Loyce Bettonvil, de ex-Lekdetec forward die in de zomer vertrok naar Waregem, zou daar weg willen nadat ze geen plek in de rotatie meer had die haar aanstond, en met genoemde drie ploegen in gesprek zijn.

Voorts vingen we uit Delft op dat de Dames van DAS zich mogelijk versterken met een ex-troef van Probuild Lions. De speelster in kwestie werd gesignaleerd in sporthal Brasserskade, en zou al even weg zijn uit Landsmeer.

Tot slot lijkt ook het vraagstuk over de heren van Oranje zich tot een goed einde te ontwikkelen. Bond, coach (Toon van Helfteren) en kader zouden op een haar na eens zijn over de invulling van 2015.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.