CP3 by Basketball Totaal

De Roddelkoning…. Braal terug in Nederland?

De wandelgangen komen weer langzaam op gang en de geruchten zullen de komende weken alleen maar sterker worden. Kortom misschien wel de leukste tijd van het jaar. Donar is op zoek naar een nieuwe coach en op het lijstje staan niet de minste coaches.

De grootste kans heeft Jean-Marc Jaumin (vorig jaar Den Helder). De oud coach lijkt in gesprek te zijn met de trotse bekerwinnaar van afgelopen seizoen.

Maar ook oud Rotterdam, Bergen op Zoom en Aris coach Erik Braal komt voor op de shortlist. Afgelopen seizoen was de tweevoudig coach van het jaar actief in Oostenrijk bij Oberwart.Volgens de geleerden heeft hij nog een contract van een jaar.

De geruchten doen ook de ronde, dat bondscoach Toon van Helfteren op het wensenlijstje staat. Dat lijkt onwaarschijnlijk, omdat de bondscoach ook docent lichamelijke oefening is in Dordrecht.

Van Helfteren stond ook op de short list van de nieuwe ploeg in Nijmegen. Maar de Dragons lijkt te gaan voor Marco van den Berg, die moest vertrekken bij het talentencentrum in Groningen. Van de Berg was in het verleden coach van Dragons VP Raul van Loon.

Kortom de carrousel is weer in gang gekomen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.