CP3 by Basketball Totaal

De Jonge richt zich op playoffs

lisanne de jonge 2Lisanne de Jonge kwam begin deze maand terug na een enkelblessure in de topper tegen Loon Lions, maar haar speeltijd daarna bleef nihil. Voorlopig richt ze zich op de playoffs.

‘Loon was niet slim. Ik wilde zo graag dat ik de pijn voor mijn coaches heb verzwegen’ aldus de Jonge in de Gelderlander. De terugslag die de Jonge treft komt midden in een kleine dip voor het Bemmelse team. Nadat er vijftien van de eerste zeventien wedstrijden gewonnen werden draait Lekdetec over de laatste vier wedstrijden wat minder: 1 overwinning slechts tegen de Wit Grasshoppers.

‘Ik heb mijn lesje wel geleerd. Blessures als deze vragen veel tijd, en die gun ik mezelf. Hoe moeilijk ook’ aldus de Jonge die voor de jaarwisseling aan een bijzonder.’ Zo besluit de Jonge.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.