CP3 by Basketball Totaal

De derby van het Noorden live te zien

donuilDe basketball derby van het Noorden. Zo kan deze wedstrijd wel worden genoemd. De wedstrijden tussen Donar en Aris zijn altijd beladen en nu zal dat niet minder zijn. podium TV is daar live bij voor de basketball liefhebber.

Traditiegetrouw heeft Donar het altijd lastig in Leeuwarden en zeker de wedstrijden die in december moeten worden gespeeld. Op de ranglijst in de eredivisie staat Donar in de middenmoot en staat Aris een paar plaatsen lager. Op dinsdag 16 december spelen ze tegen elkaar in het Kalverdijk in Leeuwarden. Podium.TV zendt deze wedstrijd vanaf 19.40 uur LIVE uit.

Op 28 oktober jl. won Donar het thuisduel tegen Aris met 86-54. Coach Tom Simpson vroeg in de persconferentie na afloop van die wedstrijd aan Ivica Skelin van Donar waarom ze tegen Aris altijd zo goed spelen. Op 16 december heeft Aris de kans om de rollen om te draaien en in het eigen Kalverdijkje met goed basketbal de punten in Leeuwarden te houden.

Bij Donar spelen drie spelers die eerder voor Aris uitkwamen. Craig Osaikhwuwuomwan, Lance Jeter en Mark Sanchez. Sanchez is onlangs pas aangesloten bij de Groningers en zal ongetwijfeld een indrukwekkende prestatie in Leeuwarden willen achterlaten.

Klik hier voor een prachtige promo.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.