CP3 by Basketball Totaal

De 2 mirakelscores van Den Bosch – Zwolle

Ziggo Sport staat blijkbaar garant voor spektakel & verlengingen. Na vorige week (Groningen-Leiden), was het bij Den Bosch – Zwolle zojuist weer raak.

En ongetwijfeld tot groot genoegen van bondscoach Toon van Helfteren, die op de tribune aanwezig was, waren het Oranjeklanten Williams & Voorn die hoogstandjes lieten zien.
Samen zorgden ze ervoor, nadat Glenn met een score+bonus de stand al gelijk had getrokken, dat er een verlenging kwam. Daarin waren de Shoeters uiteindelijk te sterk, 96-93.
Den Bosch geeft zichzelf een goede boost richting de bekerfinale van 27 maart tegen Leiden, wanneer hopelijk de zieke Arvin Slagter er weer bij is. Zwolle doet een stapje terug in de race om de 1e plaats.
Hier de beelden van de 2 prachtige Oranje-getinte scores, met dank aan Ziggo Sport en commentator Leon Kersten:

(Waarom het overigens toegestaan wordt, dat men in Den Bosch de stroboscopen aan het plafond aanzet, als de tegenstander aanvalt … wij hebben werkelijk geen idee.)

een reactie

  1. Leuk om, bij beide teams, spelers uit de eigen jeugd(opleiding) belangrijke minuten te zien maken. Betaald de energie die bij deze clubs hierin wordt gestoken zich uit.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.