CP3 by Basketball Totaal

DBL Bracketology: vul uw bracket in VOOR donderdag 19.30 uur

Hij is terug! De DBL Play-offs Bracketology, powered by iBasketball. Vul snel uw bracket in. Vorig jaar bijna 100 deelnemers, dus op naar de duizend.

Meedoen is gratis en leuk. U hoeft geen account aan te maken of in te loggen. De inschrijving sluit al snel, namelijk donderdag (21 april) om 19.30 uur, als Groningen-Rotterdam start.
Het systeem laat helaas geen voorspelling toe, hoe lang een serie duurt. U kiest alleen de winnaar per serie, door de winnende teams naar de volgende ronde te SLEPEN. U start met invullen, na op Create Prediction (groene knop) geklikt te hebben.
Elke juist voorspelde serie in de eerste ronde levert u 1 punt op, in de halve finale zijn dat 2 punten per serie, en in de finale 4 punten voor de juiste winnaar.
Laat nu weten, hoe goed u de DBL kent, en vul hem in die bracket. Veel plezier & al evenveel succes ! Op de winnaar wacht eeuwige roem én 1x twee kaarten voor de SuperCup in september 2016, aangeboden door onze collega’s van de DBL-website. Bij gelijk eindigen van de beste voorspellers, beslist loting, wie de kaarten krijgt.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.