CP3 by Basketball Totaal

Cornelius terug bij CTO

laura terug Champions are made when nobody is watching zeggen ze wel eens. Een spreuk die zeer van toepassing is op Laura Cornelius die bijna een jaar aan de kant stond nadat ze vorig jaar in de playoffs ernstig geblesseerd raakte.

Gister keerde Cornelius serieus terug in de rotatie van CTO, want de twee seconden die er voor de deadline gespeeld moesten worden telden niet echt mee. En het podium mocht er zijn, want haar teamgenoten wisten landskampioen Binnenland met een flinke pandoering naar huis te sturen. Met de terugkeer van Cornelius zal ze allereerst zelf heel blij zijn, maar moeten ook de technische staven van de verschillende Nederlandse teams in hun nopjes zijn. Cornelius kan voor zowel U20 als U19 aan de bak komende zomer en zou zelfs in november ook een kandidaat kunnen zijn voor het Grote Oranje, maar de vraag is of de internationals in de States vrij krijgen om terug te komen.

Met Cornelius als joker zou CTO ook wel eens de grote favoriet kunnen zijn voor de titel in de dames eredivisie. De Amsterdamse formatie toonde eerder dit seizoen al breder te zijn dan de andere playoff ploegen, en een Cornelius in goede doen zou coach Remy de Wit alleen maar extra wapens geven om de hoofdvogel te schieten dit jaar. Lekdetec is gewaarschuwd!

Namens de hele redactie: Welkom terug Lau!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.