CP3 by Basketball Totaal

Concentratie basketballtalent op vijf plaatsen in Nederland

https://www.basketball.nl/nbb-organisatie/nieuws/nieuws/!/1745/concentratie-basketballtalent-op-vijf-plaatsen-in-nederland

Concentratie…


… – Website: zie de oranje link hier(boven); of check de bron op Facebook

2 reacties

  1. Mark de Vries

    Ik snap er niets van. Je hebt op een ALV een beleidsplan gepresenteerd zonder duidelijke conclusie dat het rendement van de huidige academies ter discussie staat. Er was een plan met 1 optie: een CTO starten. Maar dat alleen als het NOC NSF dit financieel zal ondersteunen. Een optie B was er niet. De ondersteuning bleef uit en vervolgens wordt er een commissie gevormd van mensen waarvan onduidelijk is welke ervaring en kennis men heeft met jeugdopleiding in het basketbal. Deze mensen stellen criteria vanuit dat beperkte perspectief en oordelen over programma’s die soms al meer dan 10 jaar bezig zijn. Daarbij zijn ze gestart met 11 en 12 jarigen en komt die 1e lichting nu ze tussen 20 en 24 jaar oud zijn in de situatie dat ze nationaal of internationaal zouden kunnen aan kloppen. Dat was de 1e lichting. Waarmee men de nieuwe aanpak startte en waarmee een leercurve startte bij de academies.
    Wie gaat trainers selecteren? Gaan er trainers bij de huidige 5 overgebleven academies weg gestuurd worden en vervangen worden door mensen die wel.aan de criteria van de commissie voldoen? En zo heb ik nog veel meer vragen. Als basketballer, coach, opleider, bestuurder, erelid van een club en mens… Ik ben enorm verward? Omdat ik de logica mis.

  2. Emile Dekker

    Praatjes vullen geen gaatjes.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.