CP3 by Basketball Totaal

Clinic gamemanagement op 7 januari in Bemmel: Paul den Hartog

Met meer dan 500 wedstrijden in de eredivisie heren is Paul den Hartog (midden) één van de meest ervaren arbiters die het scheidsrechterscorps in Nederland rijk is. De keuze voor den Hartog als spreker over ‘game management’ is dan ook geen hele verrassende.

Als je je immers zo lang kan handhaven op het allerhoogste niveau (schrijft u ook nog even mee: 15 jaar FIBA) dan kan je zonder in de lach te schieten zeggen dat je snapt hoe je een wedstrijd in de hand houdt.  Het is geen vreemde bezigheid voor de uit den Helder afkomstige fluitist, die overigens ook heel aardig schrijft. De Hartog is een echte meester in het op een voor spelers prettige wijze grenzen afbakenen en zal in de sessie op 7 januari een deel van zijn kennis en ervaring delen met de aanwezigen. In het dagelijks leven geeft den Hartog biologie aan het Hoeksch Lyceum dus voor de een groep staan en mensen boeien met zijn passie gaat hem goed af.

Triviatje voor gratis toegang op deze clinic: Welke andere spreker in dit mooie event nam den Hartog mee aan de hand tijdens zijn eerste eredivisiewedstrijd.  Mail voor het antwoord naar: [email protected] maar schrijf je wel vast in via deze link . Voor de goede orde: Per bezoeker slechts 1 gok mogelijk, en als het goede antwoord gegeven is , is de contest ook over.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.