CP3 by Basketball Totaal

Chris Bosh kiest voor terugkeer naar Miami, volgt Anthony hem naar South Beach?

Foto: Keith Allison

Foto: Keith Allison

Het leek erop dat Chris Bosh zou vertrekken bij de Miami Heat, zeker nadat LeBron James aangaf te gaan spelen voor Cavaliers. Maar de Miami Heat zijn er uiteindelijk toch in geslaagd om Chris Bosh te laten terugkeren. Binnenkort zal Bosh een vijf-jarig contract ter waarde van circa 118 miljoen dollar ondertekenen. Met de terugkeer van Bosh hebben de Heat adequaat gereageerd op het vertrek van James.

Wade terughalen volgende doel:

Het volgende doelwit van de Heat is Dwayne Wade. De free agent kwam zijn hele carrière al uit voor de Heat, en de verwachting is dat ook Wade zal terugkeren. Hiermee slaat Pat Riley toch een belangrijke slag, hij gaat de komende tijd proberen om toch nog een andere sterspeler naar de Heat te lokken.

Melo vervangt LeBron?

Die sterspeler moet Carmelo Anthony zijn. In een eerder stadium gaf Anthony aan te zullen kiezen tussen de Bulls en de Knicks, maar na het vertrek van James bij Miami, wil Riley nog een hengeltje uitwerpen naar Anthony. Hij zou de plek van James moeten overnemen, en samen met Wade en Bosh de nieuwe Big Three gaan vormen.

Of deze last-minute  actie van RIley nog helpt is nog maar de vraag. Nu James zijn beslissing heeft gemaakt, verwacht men dat ook Anthony spoedig zijn keuze zal bekend maken.

een reactie

  1. Ik zie Melo toch liever bij de Knicks!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.