CP3 by Basketball Totaal

Check iBB op Facebook voor het snelste nieuws

ibasketball_logos
Natuurlijk werken we onze mooie website bij, zo vaak we maar kunnen. Tegelijkertijd voor u goed om te weten, dat we op onze Facebookpagina, soms nóg sneller en completer kunnen zijn.
Met het grandioze EK voor de boeg, zal dit alleen nog maar sterker het geval zijn. Volg ons daarom op Facebook! En ja hoor: liken mag. Bijna 1.000 liefhebbers gingen uw duim al voor.

PS: bent u even de paginanaam vergeten? Zoek in Facebook op: IBasketball, dus met 2 hoofdletters aan het begin.

3 reacties

  1. Vind het jammer (en eerlijk gezegd ook zeer kwalijk) dat er zowel op deze website als op de Facebookpagina met geen woord geschreven wordt over de prestaties van de Nederlandse rolstoelbasketbalteams op het EK in Worchester. Het Nederlands damesteam ligt strak op koers om de Europese titel te prolongeren en de heren halen gisteren redelijk sensationeel de halve finales en plaatsen zich voor het eerst in 11 jaar voor de Paralympics in Rio de Janeiro (een redelijk vergelijkbare situatie als van het valide herenteam waarover hier wél pagina’s volgeschreven worden) maar daarover wordt hier met geen woord gerept. Voor een medium dat op zijn Facebookpagina schrijft dat het een “nieuwswebsite over, rondom en met Basketball in Nederland” is vind ik dit een gemiste kans!

  2. Arie in 't Veld

    Graag nodigen we je uit Michel, om bv. via dit forum, of via onze FB-site, ons hierbij te helpen. Met drie parttimers doen we ons best, en daar zitten grenzen aan. Niet uit ‘kwalijkheid’ overigens.

  3. Snap dat het allemaal liefdewerk oud papier is wat jullie doen Arie en dat er beperkingen zitten aan dat wat je dan kan doen.

    Toch vind ik je opmerking een beetje té makkelijk. Neem aan dat jullie, zeker in deze orange-lions-en-het-EK-tijd, op jullie speurtocht naar oranjenieuws ook regelmatig zo niet dagelijks op de NBB-site te vinden zijn. Daar waar ook (bijna) dagelijks stukjes te vinden zijn over over de prestatie van de rollende dames en heren. Mijns inziens een kleine moeite om dan ook wat nieuws over de rollers mee te nemen.

    Let wel: snap dat de valide heren prioriteit hebben en dat vind ik ook niks meer dan normaal. Maar het rolstoelEK compleet negeren vind ik écht te kort door de bocht.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.