CP3 by Basketball Totaal

Challenge Sports opnieuw hoofdsponsor Rotterdam Basketball College

Johan van Haga is terug bij Rotterdam Basketball College. Vanaf dinsdag is zijn bedrijf Challenge Sports weer de hoofdsponsor van de Rotterdamse eredivisionist. Dat meldt RTV Rijnmond.

Van Haga hield zich anderhalf seizoen afzijdig, maar is naar eigen zeggen aangestoken door het enthousiasme van coach Ferry Steenmetz. Die kon als opvolger van Randy Wiel en interim-coach Arjan de Bruin worden aangetrokken doordat Van Haga hem voor twee dagen per week op de loonlijst zette.

Afgelopen week stapte Robert Krabbendam over van BC Apollo naar Rotterdam Basketball College. Ook die overgang werd financieel mogelijk gemaakt door Van Haga.

Van Haga gaat de club sponsoren en adviseren. Hij blijft weg van de technische bemoeienis, die hij in het verleden wel had in de Maasstad. Daarover zegt Van Haga op de site van RTV Rijnmond: “Ik blijf nu weg van het technische aspect. Daar heb ik, omdat je ergens geld instopt en rendement wil zien, voorheen nog wel eens fouten in gemaakt. De rol van sponsor en adviseur voor de organisatie bevalt mij veel beter.’

Lees hier het bericht op de site van RTV Rijnmond en beluister het interview met Johan van Haga

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.