CP3 by Basketball Totaal

Cavaliers wint ‘on the road’

De Cleveland Cavaliers heeft de vijfde wedstrijd winnend afgesloten. In een Win or go home wedstrijd was het Lebron James, die voorop ging in de strijd. Zijn Cavaliers won met 112-97.

De NBA titel is nog niet voor de Golden State Warriors. Bij winst was de serie voorbij en waren Stephen Curry en co. voor de tweede maal op rij kampioen in de NBA. Lebron James en ook Kyrie Irvin wilden van geen wijken weten en speelden bijna een perfecte wedstrijd. James en Irving eindigden op 41 punten. James had ook nog 16 rebounds en 7 assists, 3 steals en 3 blocks. En dat terwijl James de hele wedstrijd (inclusief de warm-up) werd uitgefloten door het publiek. De Warriors fans waren boos op James. In de ogen van de fans was hij de reden dat Draymond Green niet mocht spelen.

Green was een wedstrijd geschorst en werd node gemist door de ploeg uit Oakland. Curry scoorde 25 punten voor de Warriors en Thompson zelfs 37. Het was niet genoeg om de titel te pakken. Wedstrijd 6 in weer in Cleveland.

De stand in de serie is 3-2 in het voordeel van de Warriors. Nog nooit kwam een team terug van een 3-1 achterstand in een NBA finale.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.