CP3 by Basketball Totaal

Castors – Villeneuve d’Asq vandaag helaas niet live bij iBasketball

castors foto Fred MoisseFans van het damesbasketball in Belgie gaan donderdag een historische dag beleven. Landskampioen Castors Braine treedt aan in de terugwedstrijd van de Europacupfinale tegen het Villeneuve d’Asq van An Wauters. De Koningin van het Belgische Basketball (Wauters) staat vier punten achter tegen de opkomende diva (Kim Mestdagh) en de Petite Princesse (Alleman) die nog altijd ongeslagen door de Europacup heen rollen.

De media pakken flink uit voor deze wedstrijd, met meer dan 120 geaccrediteerde journalisten en 6500 verkochte kaarten. Hou even in de gaten: we hebben het hier over damesbasketball. Twee volle 5 meihallen en een vol Martiniplaza in één keer!

Door een samenwerking van TV Com met een aantal andere partijen wordt de wedstrijd live uitgezonden. Ook kunt u de wedstrijd zien op de  site van de RTBF met Pierre Robert aan de microfoon en bondscoach Daniel Goethals als expert ernaast.

Omdat we weten dat er weinig Nederlanders zijn die het Frans machtig zijn sturen we onze halve Belg Bas Hendriks naar Charleroi.
Zijn relaas:  ‘Helaas. Technische problemen, dus geen livestream’

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.