CP3 by Basketball Totaal

Carmelo Anthony keert terug bij Knicks

Foto: Keith Allison

Foto: Keith Allison

Het Phil Jackson gelukt! De New York Knicks kunnen ook aankomend seizoen beschikken over Carmelo Anthony. Volgens Yahoo Sports tekent Anthony op korte termijn een nieuw vijf jarig contract bij de Knicks. Over deze vijf seizoenen zal Anthony ruim 120 miljoen dollar incasseren.

De afgelopen week maakte Anthony de keuze tussen de Bulls en de Knicks, in een eerder stadium waren de LA Lakers al afgevallen. Van een eventuele overstap naar de Miami Heat was volgens Anthony ook geen sprake. Toen James besloot niet terug te keren naar Miami, vielen de Heat ook af voor Anthony, waardoor hij dus koos voor een langer verblijf bij de Knicks.

Betere tijden:

De afgelopen weken waren er diverse gesprekken gevoerd tussen Anthony en Phil Jackson. De oude leermeester beloofde Anthony betere tijden bij de Knicks. De komende tijd zal de bezem door de (dure) selectie gehaald worden, en wordt er een nieuw team gecreëerd.

Dit betekend dat voor Amar’e Stoudemire en Iman Shumpert na verluidt geen plek meer is. Zij lijken het slachtoffer te worden van de grote schoonmaak, en zullen worden betrokken in een ruildeal. De komende tijd zullen de Knicks de onderhandelingen openen met teams over mogelijke ruildeals.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.