CP3 by Basketball Totaal

Cangeroes heren zoeken nog naar coach

http://www.cangeroes.nl – De heren van Cangeroes hebben een aantal mooie jaren achter de rug. Steevast werd er top-4 gespeeld, met dus recht op het spelen van de final 4 in de promotiedivisie.

Tijden veranderen, en dus besloot coach Thijs Volmer dat het voor hem tijd was voor nieuwe uitdagingen langs het veld. Met de ervaringen van het CTO op zak, gecombineerd met 2 mooie zomers als assistent-bondscoach bij VU19 en VU20 is de overstap wellicht logisch, maar niet minder groot.

Van volwassen kerels met reeds een straatlengte ervaring in de promotie- en eredivisie naar meiden met een leeftijd die ongeveer de helft is van de heren. Zwolle en Amsterdam zullen de nieuwe thuisbases worden. Landstede VU20 zal onder leiding van Thijs gaan spelen in de vrouwen u20 Eredivisie.

Ondertussen hebben onze heren een deel van hun team én van hun voorbereiding al staan. Zo wordt er 6 september gespeeld in Epe tegen Landslake Lions, het team dat dit seizoen toetreedt tot de promotiedivisie.

Ondertussen is het team van de heren echter nog niet compleet! Na verschillende gesprekken met beoogde coaches is er nog geen daadwerkelijk leidsman of leidsvrouw gevonden! Mocht je interesse hebben, laat het ons weten!

cangeroesheren1 [at] gmail.com

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.