CP3 by Basketball Totaal

Buzzerbeater Hayward nekt Cavaliers

Gordan Hayward was even uitzinnig na zijn buzzer beater tegen de Cleveland Cavaliers. De schutter van de Utah Jazz zorgde voor de overwinning van zijn team tegen de favoriet. Het werd in Salt lake City 102-100 voor de Jazz.

Het gaat dus nog stroef voor de Cavaliers. Slechts een overwinning en drie nederlagen voor de ploeg, die naast Lebron James ook Kevin Love toevoegde aan de sterrenploeg. Het loopt alleen nog voor geen meter voor de trotse club uit Cleveland.

Nu speelde Lebron James een puike wedstrijd met 31 punten en zijn teamgenoot Irving had er zelfs 34, maar het was niet genoeg. Irving speelde 45 minuten en gaf in die 45 minuten geen enkele assist. En daar zit het probleem. Het is geen teambasketball wat de ploeg laat zien en coach Blatt staat nu al onder druk. Hij speelde met wederom slechts acht spelers en kreeg van de bank 13 punten. Er is dus geen diepte in de ploeg en dat was bij de Jazz wel het geval. Niet dat er veel meer punten van de bank van Utah kwamen (25 punten), maar de ploeg oogde frisser en speelde met 10 spelers.

De Utah Jazz speelde uitstekend en nam zelfs een voorsprong van 16 punten in de vierde periode, maar Irving en James kwamen terug. Vlak voor tijd was het nog 100-97 voor de Jazz, maar een domme fout op James zorgde voor de gelijke stand.

Hayward dribbelde richting de basket en nam een step-back en drukte in de buzzer de winnende punten binnen. 102-100.

 

https://youtu.be/8hm3686l0XU

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.