CP3 by Basketball Totaal

BT3 of BT4 halen bij CTO?

http://www.basketball.nl – CTO Amsterdam Vrouwenbasketball is voor aankomend seizoen op zoek naar een ambitieuze basketballcoach, die wil investeren in zijn of haar kennis door een jaar als assistent te fungeren in het CTO-programma. Het gaat om een plek voor een coach die zijn BT3 of BT4 wil gaan halen. Hoofdcoach Remy de Wit is tevens aan de NBB verbonden als expert docent en zal naast de dagelijkse werkzaamheden de beoogde coach begeleiden bij het behalen van zijn of haar diploma.

 

Het CTO staat voor ontwikkeling van talent onder maximale begeleiding, waarin het ’talent around talent’ principe centraal staat. Vandaar dat de organisatie op zoek is naar een gedreven persoonlijkheid die vanuit eigen kennis en kunde een bijdrage wil en kan brengen in het programma in nauwe samenwerking met de hoofdcoach en de rest van de staf.

Hieronder een korte opsomming van hetgeen gevraagd en geboden wordt:
– aanwezigheid tijdens trainingen (later nog af stemmen in hoeveelheid)
– aanwezigheid bij alle competitiewedstrijden
– schriftelijke verwerking van POP en (video)analyses op afstand
– ‘pre game’ voorbereidingen en ‘in game’ coachen in samenwerking met de hoofdcoach

Financieel zullen we tevens kijken naar de mogelijkheden om het diploma goedkoper te kunnen verkrijgen dan het gevraagde bedrag op de website van de NBB. Dit als tegensprestatie voor de geïnvesteerde tijd.

Belangstellenden kunnen middels een korte motivatie en basketball CV contact opnemen met de teammanager van het CTO, Puck van Hasselt:[email protected]

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.