CP3 by Basketball Totaal

BSW gaat faillissement aanvragen van hoofdsponsor Maxxcom

Althans dat staat te lezen op de website van Weert Televisie. Al weken is de club in onderhandeling met de hoofdsponsor, maar tot een oplossing is het nog niet gekomen.

Een triest bericht voor de trotse club uit Weert, die nu zonder hoofdsponsor dreigt verder te moeten. Maxxcom heeft een contract voor drie seizoenen zit nu in het tweede seizoen. Afgelopen seizoen kwam de hoofdsponsor al moeizaam haar verplichtingen na en gaf als redenen aan dat er een gebrek aan openheid en onduidelijke beleidsplannen van de club redenen zijn niet te betalen.

Marc Nies, directeur van Maxxcom, geeft aan dat hij een voorstel heeft gedaan om uit de impasse te komen en het contract af te kopen. Het 3-jarig contract om te zetten in 2 jaar en direct de sponsorgelden voor komend seizoen te betalen. Volgens de hoofdsponsor is daar niet op gereageerd en wacht hij nog steeds op een gesprek. Volgens betrokkenen loopt BSW dit jaar een bedrag van 75.000 euro mis. Partijen zullen elkaar dus op korte termijn voor de rechtbank treffen.

Bron: Weert Televisie

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.