CP3 by Basketball Totaal

BS Weert richt zich op nieuw seizoen

De zomermaanden staan voor BSW in het teken van de voorbereiding op het volgende seizoen. De club is dan ook volop in de weer om te zorgen dat het ook dan weer actief is op het hoogste niveau van het vaderlandse basketbal. Inmiddels is BSW al ingeschreven bij de Dutch Basketball League voor de nieuwe competitiejaargang en zijn er daarnaast nog enkele zaken te vermelden.

Vorenhout

Trainer/coach Niels Vorenhout zal komend seizoen niet meer voor de groep staan. De 35-jarige Groninger heeft gekozen voor zijn maatschappelijke carrière als fysiotherapeut. Daarbij heeft hij een eigen praktijk geopend, waar hij zich nu volledig op gaat richten. Vorenhout nam in 2013 het stokje over van coach Jim Meil. Gedurende twee seizoenen leidde hij het Weerter vlaggenschip. BSW kijkt terug op een uitstekende samenwerking met Niels Vorenhout en wenst hem en zijn gezin voor de toekomst het allerbeste toe.

Selectie

De technische staf van BSW buigt zich op dit moment over het vormen van een selectie en het aantrekken van een nieuwe trainer/coach. De club heeft nog tweeënhalve maand de tijd om het team op orde te krijgen en inmiddels lopen er al enkele gesprekken. Er zijn op het moment echter nog geen verbintenissen te vermelden.

Commercieel team

Om de selectie vorm te geven zijn er financiële middelen nodig. Daarom gaat een nieuw verkoopteam – bestaande uit Koen Klomp, Michael de Jager, Piet van Moorsel, Belinda Emans en Menno Schreven – aan de hand van een uitgewerkt plan aan de slag om deze middelen te genereren. Onder andere het werven van een hoofdsponsor staat daarbij hoog op de agenda.

 Hoe het volgende seizoen er uit komt te zien zal de komende weken duidelijker worden. BSW werkt hard om het team en de organisatie voor volgend seizoen rond te krijgen en hoopt snel de eerste namen te kunnen presenteren.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.