CP3 by Basketball Totaal

Brord Brugman over Ferry Steenmetz

Eredivisiecoach en bondscoach U20 Oranje geeft een clinic in Leiden op 23 en 25 februari. Deze clinic zit al bijna vol, maar er zijn nog een paar plaatsen. Ook is deze clinic voor coaches te volgen. Steenmetz is een van Nederlands beste trainers en ook Brord Brugman geeft aan wat hij aan Ferry te danken heeft.

Brugman staat zelf ook bekend om zijn fantastische trainingen op het Caland College, die ook fundamentals-gericht zijn.

“Ferry is de trainer waar ik mijn fascinatie voor techniek aan te danken heb. Zo’n 20 jaar geleden begon ik bij hem te trainen als 13-jarige en daar waren de trainingen bijna volledig ingericht op het leren, uitvoeren en toepassen van technieken/fundamentals. Alles werd uitgelegd tot in detail en dit probeer ik vandaag zoveel mogelijk weer te ventileren naar de spelers die ik training mag geven.

Als je onder Ferry traint, leer je bewegen en voornamelijk bewegen met een basketball. De basisvoorwaarden voor het spelen van basketball op het hoogste niveau leer je bij Ferry. De bevestiging hiervan vond ik in Badalona, waar soortgelijke trainingen en focus op techniek terug te vinden waren in de aanpak van Josep Maria Margall.”
[fameuze Spaanse schutter, winnaar van o.a. Olympisch zilver, 2 Korac Cups, 1 landstitel en 187-voudig international]

Kortom: geef je snel op voor deze gave clinic!

Klik hier voor de inschrijving.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.