CP3 by Basketball Totaal

Brooklyn Nets wachten nog op definitief jawoord Kevin Garnett

Heat Nets Basketball

Bij de Brooklyn Nets is men nog niet 100% verzekerd dat ook komend seizoen Kevin Garnett zal spelen voor de Nets. De 38-jarige center heeft nog niet zijn definitieve jawoord gegeven, maar geruchten over een mogelijke retirement zijn ook niet gehoord, dus lijkt Kevin Garnett zich op te maken voor zijn 20e NBA-seizoen.

Brooklyn Nets coach Lionel Hollins liet vandaag weten dat hij nog steeds wacht op het jawoord van Garnett. Alhoewel deze dingen slechts een kwestie van formaliteit zijn, is men er bij de Nets niet helemaal gerust op. Toch zijn er op dit moment geen keiharde geruchten dat Garnett nadenkt over een pensioen.

Aan het begin van deze zomer ging het gerucht dat Garnett nadacht over zijn verdere carrière en mogelijk zou stoppen met basketbal, en een andere functie zou bekleden bij de Nets. Dit gerucht werd alweer vrij snel ontkent door diverse bronnen, maar sinds juli/augustus is het media-stil rondom Garnett.

NBA Finals Game 6: Los Angeles Lakers v Boston Celtics

In 2008 werd Garnett kampioen met de Boston Celtics

Of Kevin Garnett nog één seizoen doorgaat, zal ongeveer eind september duidelijk worden. Garnett heeft aangegeven zijn definitieve jawoord te gaan geven voor aanvang van de NBA Training Camps.

Iedereen in Brooklyn houdt er rekening mee dat Garnett nog één seizoen zal spelen in de NBA, maar het zou niet verrassend zijn als hij bekendmaakt met pensioen te gaan. Immers eind 2013 dacht Garnett al na over een retirement, maar toen koos hij nog voor een nieuw avontuur bij de Brooklyn Nets. Of hij ook komend seizoen te bewonderen is in het Barclays center, is afwachten.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.