CP3 by Basketball Totaal

Bridge Towers U22 krijgt zege niet kado

bridgetowersu22 actiefotoBron: Bridge Towers – Na een weekje rust is iedereen er weer klaar voor. Zoals gebruikelijk spelen we onze press en kost het Springfield een paar minuten om de eerste score op het bord te krijgen. Aanvallend is het vooral Marion die lekker 1-1 naar het bord gaat en lopen we uit naar 9 punten voorsprong. Springfield is echter eenteam om rekening mee te houden en dat laten ze zien door in de laatste minuten van de 1e kwart de voorsprong te verkleinen naar 2 punten (13-11).

Dit zetten ze door in de 2e kwart waardoor de 9 punten voorsprong van BridgeTowers een achterstand van 6 punten wordt. Vooral inside is de sterk spelende center van Springfield lastig af te stoppen en scoort ze alleen al in de 2e kwart 13 punten. BridgeTowers blijft hard werken in de press, gaat aanvallend wat beter afwerken en weet voor de rust de achterstand nog weg te werken (30-28).

Na de rust starten we sterk, lopen nog wat verder uit maar Springfield geeft niet op. Ze weten opnieuw de center goed te vinden die nog 11 punten scoort en opnieuw pakt Springfield de voorsprong. Ondertussen begint bij BridgeTowers ook Indy op stoom te komen en met de hulp van Celine wordt de voor de laatste keer de achterstand weggewerkt sluiten we de 3e kwart af met 7 punten voorsprong (52-45).

In de 4e kwart weten we de center af te stoppen, gaat Nina verder met lekker 1-1 spelen en zetten we een eindstand van 66-53 op het scorebord. Al met al een goede overwinning maar toch ontbreekt het tevreden gevoel omdat we weten dat het beter kan.

Topscores: Nina (20pnt), Indy (13pnt), Celine (10pnt), Marion (10pnt) 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.