CP3 by Basketball Totaal

Bridge Towers u18 te gast bij CTO

bridgetowers vu18http://www.basketball.nl – De basketballsters van Bridge Towers U18 wilden graag ervaren hoe basketball op hoog niveau eraan toe gaat. Om dat een keer mee te maken reisden de ze af naar Sporthallen Zuid om een training van het CTO mee te maken.

De speelsters van Bridge Towers kregen eerst een presentatie over het CTO-programma, om vervolgens een rondleiding te krijgen door Sporthallen Zuid. Tijdens deze rondleiding kregen ze onder andere de kleedkamer van het CTO wedstrijdteam te zien en de ruimte waarin het CTO kookt en eet. Daarna begaven de gasten zich naar Hal 2, waar ruim 20 CTO’ers op het punt stonden om de training te beginnen.

Onder leiding van bondscoach Meindert van Veen mochten de Bridge Towers meteen het veld op om mee te doen aan de warming-up. Tijdens de tactische training keken de gasten uit Woudrichem toe, om vervolgens het veld weer te betreden. In circuitvorm werden verschillende core-oefeningen gedaan, op de ladders aan voetenwerk gewerkt en diverse schot en dribbel drills afgewerkt. Dit circuit deden ze allemaal gemixt met de speelsters van het CTO.

Als afsluiting van een leerzame middag nam het team van Bridge Towers het in een wedstrijdvorm op tegen een deel van het CTO, om vervolgens terug te reizen naar Woudrichem.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.