CP3 by Basketball Totaal

Breogan en Schaftenaar winnen topper van Palencia: 92-81

Breogan versloeg in eigen huis de nummer twee Palencia met 92-81. Hierdoor houden Breogan en Roeland Schaftenaar zicht op de felbegeerde tweede plaats, die recht geeft op een bye in de eerste ronde van de playoffs. De wedstrijd werd gespeeld in een geweldige ambiance en de fans werden beloond met een voortreffelijke en kwalitatief hoogstaande wedstrijd.

Het tempo waarmee de wedstrijd werd gespeeld was hoger dan verwacht mocht worden van de beide teams, vooral omdat Breogan en Palencia zich onderscheiden door hun steenharde verdediging.

Het eerste kwart werd afgesloten met een kleine voorsprong voor Breogan: 22-21. Ook in het tweede kwart ontliepen beide teams elkaar niet veel, al wist Breogan vlak voor de pauze een klein gaatje te slaan: 49-44.

Na de pauze liep Breogan – gesteund door het uitzinnige publiek – dankzij de sterke verdediging langzaam verder weg bij Palencia (28-20). In het vierde kwart was de grootste voorsprong zelfs 20 punten maar op het einde geloofde de ‘Blauwen’ het wel: 92-81

Roeland Schaftenaar kreeg 26 minuten speeltijd in deze kraker. Hij noteerde 9 punten, 6 rebounds, 2 assists en 1 block

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.