CP3 by Basketball Totaal

Black Eagles dames tweede divisie

black eaglesÉén van de ploegen in de nieuw gevormde  tweede divisie is Black Eagles. Een ploeg die door de jaren heen wat veranderingen kende, want bijna alle kanonnen die in het verleden landelijk speelden in Rosmalen zijn naar elders vertrokken.  Toch heeft coach Jasper Vorstenbosch , die net voor het eind van het vorige seizoen de plek van Rik de Jong overnam een interessante ploeg staan met voldoende ervaring om hoge ogen te kunnen gooien. 
Blinkvangers in de selectie zijn ex-Lekdetec troeven Lisa van Schaijk (G) en Loes Vermeulen (F) die de selectie van Vorstenbosch en van Overdijk van de nodige aanvallende impulsen zullen kunnen voorzien. Iets waar ook de makkelijk schietende Michelle Tijssen (F-C) toe in staat is.
Cathelijne van de Westelaken en Steffie van Zandbeek zijn hun ex-coach achterna gekomen, terwijl Saskia de Laat en Esther Geurts al jaren in de Hazelaar spelen. Verder in de ploeg Evi Nijs, Hilde van Onzevoort , en Esther Welten. Opvallend is dat Madeleine Smits gesignaleerd wordt in de selectie van dames 2. Zij was enkele jaren weg uit Rosmalen en keert dus komend seizoen terug.

Bankspeelsters in Rosmalen:  Manon Mol , Marielle van Rosmalen, Lisanne Aarts.

bron: Hoopsjunk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.