CP3 by Basketball Totaal

Binnenland heeft nieuwe hoofdsponsor

Goed nieuws uit Barendrecht. De dames van Binnenland hebben een nieuwe sponsor gevonden. De heren moesten zich vorige week nog terugtrekken uit de Promotiedivisie, maar nu is er vrolijker nieuws!

Oude tijden herleven vanaf aankomend seizoen in De Driesprong in Barendrecht. Als nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van CBV Binnenland is namelijk een eenjarige overeenkomst gesloten met de firma Renes.

De in Rotterdam en Barendrecht gevestigde onderneming was al hoofdsponsor van de dames van 2005 t/m 2009 en is vanaf het eerste uur als sponsor verbonden aan het dameseredivisieteam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het recyclen van oud papier, kunststof, bedrijfsafval en sinds enkele jaren ook AGF waarvoor in Barendrecht een geheel nieuwe locatie werd gebouwd. Daarnaast legt Renes zich inmiddels ook toe op archiefvernietiging, data cleaning en archiefopslag.

Net als in de eerste periode van het hoofdsponsorschap zal het dameseredivisieteam onder de naam Renes/Binnenland het seizoen 2016-2017 ingaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.