CP3 by Basketball Totaal

Ben jij klaar voor NBA Fantasy !?

Fantasy NBA 2019/2020: Minimaal 2.500 euro aan prijzen!

De Toronto Raptors wonnen afgelopen seizoen verrassend de titel in de NBA. Met Kahwi Leonard als dé grote man. De sterspeler is inmiddels vertrokken naar de LA Clippers waar hij samen met onder anderen Paul George moet zorgen voor de eerste titel in de historie. Stadsgenoot Los Angeles Lakers, onder aanvoering van LeBron James en Anthony Davis, zal er echter alles aan doen om dat te voorkomen.

De Golden State Warriors zijn dit jaar dus eens niet de torenhoge favoriet. En dat maakt de NBA dit seizoen erg interessant met veel kampioenskandidaten. In het Oosten zijn er immers de talentvolle teams van Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers.

Weet jij de beste acht teams te selecteren en de juiste kampioen te voorspellen? Doe dan mee aan de Fantasy NBA 2019/2020 van Zweeler en win ten minste 500 euro.
Klik hier om direct naar het spel te gaan met 2.500 Euro aan prijzen!

Waarom meedoen aan de Fantasy NBA 2019/2020?
• Je betrokkenheid bij het Basketbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 team, maar om 8 teams die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het NBA seizoen.
• Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het seizoen zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
• Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen!

(1e prijs is minimaal 500 euro) Er zijn 41 prijzen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.