CP3 by Basketball Totaal

Bekerfinale naar Zwolle

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle is op zondag 30 maart 2014 het decor voor de bekerfinale bij de mannen. Ook de finales voor de mannenteams MU18 en MU20 worden die dag daar gespeeld. De organisatie is in handen van de NBB en het Landstede Sportcentrum.

De bekerfinale bij de vrouwen (de strijd om de Carla de Liefde Trofee) wordt een dag eerder gehouden, op zaterdag 29 maart, net als de finale bij de vrouwen VU20 en de rolstoelbekerfinales. De VEC (Vrouwen Eredivisie Commissie) zal deze wedstrijden in samenwerking met een nog nader te bepalen club organiseren.

De ‘Finals’ van de landelijke competities zullen op 17 en 18 mei ook in het Landstede Sportcentrum in Zwolle plaatsvinden. De halve finales (een uit- en thuiswedstrijd) worden bij de clubs zelf gehouden, maar de finales van de landelijke competitie dus weer samen op één plek (uitgezonderd de eredivisies bij de mannen en vrouwen). Alleen bij de finale van de vrouwen promotiedivisie is het nog de vraag of Zwolle de speellocatie is.

Komend weekend wordt de tweede ronde van het NBB bekertoernooi afgewerkt. Bij de mannen stromen de eredivisieteams (na nog een tussenronde) in december in.

Bron: NBB

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.