CP3 by Basketball Totaal

Basketbalsem voor de ziel: Rebound 38 is hier

RB38_500px

Op de beste ploeg van Nederland moeten we nog een paar weken wachten, maar de beste spelers zijn al wél bekend. In Rebound 38 daarom een overzicht en onder andere een interview met MVP Worthy de Jong.

Hij is er zeker van te kunnen slagen in Europa. Uit de DBL ook portretten van Grant Gibbs, de Most Improved Player of the Year en Leon Williams, volgens velen de beste Nederlandse spelverdeler.
Isabella Slim zorgde voor een noviteit. Met Syracuse University stond ze in de finale van het NCAA-toernooi en dat heeft nog nooit een Nederlandse speler of speelster geflikt. Vader Robbert was er natuurlijk bij en vertelt zijn eigen verhaal.
Uit de NBA een portret van Steve Kerr, lid van het Gouden Team van de Chicago Bulls, dat het onaantastbare geachte record van 72 overwinningen neerzette. Onaantastbaar tot dit seizoen. De door Steve Kerr gecoachte Golden State Warriors wonnen nog één wedstrijd meer.
Een hele rits Nederlandse basketballers en –sters speelt in het buitenland. Bij een mooie club in Europa of op een Amerikaans college. Rebound zet de belangrijkste op een rijtje.
Verder natuurlijk de vaste rubrieken en ook aandacht voor de eerste ronde van de play-offs en de finale van de DTL.

Log in of neem nu meteen een abo op HET bb-tijdschrift van Nederland, Rebound.
Het blad wordt aangedreven door de heren Van der Nat & Van der Velde. Respectievelijk tekstvirtuoos & Pontifex van de Gevoelige Plaat.
Ook te lezen via de prachtige app!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.