CP3 by Basketball Totaal

Basketball en cultuur hand in hand in Leiden

Meer artiesten, meer dansers, meer acts. Zorg en Zekerheid Leiden gaat de culturele sector rond de thuiswedstrijden een platform bieden. Het Cultuurfonds Leiden maakt daarom een professional vrij, die zich over de programmering gaat buigen en die tevens zal waken over de kwaliteit. Op die manier hoopt het Cultuurfonds Leiden sport en cultuur in de Sleutelstad beter met elkaar te verbinden. De landskampioen sloot daartoe een overeenkomst met het Cultuurfonds Leiden (CFL).

Misschien is nog wel het meest bijzondere van de overeenkomst, dat beide partijen in elkaar gaan investeren. Om hoeveel geld het gaat, wordt niet vermeld in het persbericht dat ZZ Leiden vandaag verspreidde. Over de hoogte van het bedrag wordt slechts de mededeling “mooi” gedaan: “een mooie financiële bijdrage”.

Volgens ZZ Leiden heeft de verbintenis vooral betekenis voor de kwaliteit van het avondje uit, wat een thuiswedstrijd van Leiden nu al is. Leiden beschikt reeds over een sterke omlijsting van de duels in de Vijf Meihal met de technische ondersteuning van Ruud Haamke en de videoproducties van Arie in ‘t Veld.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.