CP3 by Basketball Totaal

Basketball Academy Rotterdam – Coach Vincent: Nieuw Seizoen!

Op dinsdag 10 september beginnen de trainingen weer binnen het RTC Rotterdam. Zoals je merkt is er een hoop anders dan vorig seizoen. Niet alleen is de naam veranderd van RTC naar Basketball Academy, ook inhoudelijk zal het een en ander afwijken ten opzichte van vorig jaar.

Wel fijn is dat de trainingstijden het zelfde zijn gebleven: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16:00 tot 17:30 uur. Anders is dat jongens én meiden op alle vier de dagen welkom zijn.

Ook anders is dat je niet als groep aan het trainen bent, maar dat elke speler met een coach aan het werk gaat om van z’n zwakke punten, sterke punten te maken. In de zaal zal dus een groep bezig zijn met technische dingen, een groep bezig met looptraining en misschien wel een groep bezig met conditiewerk! Afhankelijk van hoeveel je in de zomer hebt gedaan natuurlijk.

Al deze veranderingen zul je pas gaan merken vanaf 1 oktober, als we met de geselecteerde spelers aan de slag gaan, tot die tijd gebruiken we de trainingstijden om te kijken met welke spelers en speelsters we graag willen gaan werken in de Academy, een soort selectietrainingen dus.

Kijk op www.basketballacademyrotterdam.nl voor meer informatie over trainingstijden, hoe het allemaal werkt en ander nieuws!

Tot op het veld.

Coach Vincent

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.