CP3 by Basketball Totaal

Basketbal Promotie Limburg organiseert in samenwerking met Stichting Eduquaat en de gemeente Weert Be a Basketbal Star Project in Weert.

 Als kick off van het Be a Star project in Weert zal Basketbal Promotie Limburg met Henk Pieterse Pest mij Maar clinics verzorgen op 22 en 23 augustus in sporthal Boshoven voor de 7 basisscholen die aangesloten zijn bij stichting Eduquaat. Ongeveer 650 kinderen zullen op indringend wijze en met veel humor in combinatie met de basketbal ingaan op pest gedrag. Al eerder was Henk Pieterse in Weert tijdens de Koningspelen en dag van de Sport. Als vervolg op deze kick off zal Basketbal promotie Limburg Be a Basketbal star clinnics verzorgen die perfect aansluiten op het thema pesten. De letters STAR lopen als rode draad door de lessen heen. STAR staat voor Sportief,Teamwork,Acceptatie , en Respect. Door middel van een speciaal geschreven programma leren de kinderen de term STAR kennen en wordt er in de basketbal lessen verder op ingespeeld. Ook tijdens de lessen op school wordt hier verder aan gewerkt. In een tijd van een verhardende maatschappij en intolerantie een welkome aanvulling op de reguliere lessen.

Voor meer info over Be A basketbal Star kijk op de site van http://www.basketballpromotielimburg en voor vragen kunt u mailen naar : [email protected].

Op de Foto van Links naar Rechts, Bert Peerlings namens BPL, Henk Pieterse en Yvonne Vaes namens stichting Eduquaat

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.