CP3 by Basketball Totaal

Balmer nieuwe eigenaar Clippers

Steve Balmer is de nieuwe eigenaar van de LA Clippers. Na maandenlang getrouwtrek tussen de NBA en de vorige eigenaar Sterling is de kogel eindelijk door de kerk. De LA Clippers heeft in een statement aangegeven dat Balmer de nieuwe eigenaar is.

Balmer kocht de basketballclub voor 2 miljard dollar.

Volgende week zal Balmer alle spelers, staf en personeelsleden ontmoeten in een diner in Los Angeles. De NBA is opgelucht, dat de Clippers in nieuwe handen zijn. Zelf zal de NBA nog een rechtzaak beginnen tegen de oude eigenaar Sterling voor geleden schade in het hele verhaal.

De spelers van de Clippers zijn tevreden met de overname. Chris Paul zei “I am very excited about Mr. Ballmer’s purchase of the Clippers,”. “I’ve had a chance to meet him, and his excitement for the game of basketball and our team is going to be great for the league, the city of Los Angeles and Clipper fans everywhere.”

All-Star forward Blake Griffin: “Today is a great day for the Clipper organization and fans everywhere. I look forward to having Mr. Ballmer as an owner and continuing our pursuit of a championship.”

Balmer zelf was blij en ook zakelijk. “Een investering als deze is weloverwogen geweest. Ik heb grote transacties gemaakt in mijn leven en deze is er een van. Het is mijn eigen prive geld, dus we hebben zeker onderhandeld en de prijs die ik heb betaald is prima. Er zijn heel veel zakelijke mogelijkheden met de club, dus naast mijn liefde voor het spel is het ook een zakelijke investering”.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.