CP3 by Basketball Totaal

Aris pakt ook punten in Amsterdam

Aris Leeuwarden heeft de tweede overwinning op rij behaald in de eredivisie. De wedstrijd tegen BC Apollo was spannend, maar Aris bleef aan de goede kant van de score 76-82.

BC Apollo speelde voor wat het waard was, maar het was Tjoe de Paula met twee fantastische driepunters aan het einde van de wedstrijd, die het gat op zes punten bracht vlak voor tijd.

Apollo scoorde continue snel tegen, maar de vrije worpen werden goed benut door de ploeg uit Friesland en zodoende bleven de punten niet in Amsterdam.

De Paula was nog geblesseerd in de wedstrijd tegen bijvoorbeeld ZZ Leiden, maar vanavond liet de linkshandige forward zien van grote waarde te zijn voor het team van Simpson. De Paula schoot vijf driepunters erin en eindigde met 25 punten totaal.

En als BC Apollo vandaag de eerste punten had gepakt, dan had dat ook terecht geweest. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Via 17-15, 32-32 (rust) en 57-54 werd het dus uiteindelijk 76-82.

Aris Leeuwarden stijgt naar de gedeelde derde plaats op de ranglijst met vier punten. BC Apollo staat nog onder de streep met nul punten.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.