CP3 by Basketball Totaal

Amsterdam haalt onverwacht uit tegen Rotterdam

De terugkeer van Aron Royé werd vandaag door BC Apollo gevierd met een klinkende en niet verwachte zege op Rotterdam Basketball College. De Amsterdammers speelden gefocust. In alle vier kwarten was BC Apollo de betere, wat uiteindelijk resulteerde in een klinkende 77-56 zege.

Royé zelf liet meteen weer imposante cijfers zien: 18 punten en 6 assists. Maar ook de prestatie van Robert Krabbendam onder de borden mocht er met 18 punten en 12 rebounds meer dan zijn. Eredivisietopscorer La’Shard Anderson was weliswaar de beste scorer in de wedstrijd met 19 punten, maar hij kreeg veel te weinig steun in de productie van zijn teamgenoten. Cameron Echols bleef steken op 4 schamele punten, al trok de Amerikaan wel 11 defensieve rebounds naar beneden.

Vanaf de start voer BC Apollo een gewonnen koers. Werd het eerste kwart op een riante 23-9 voorsprong afgesloten, bij de pauze was Rotterdam al bijna gedubbeld: 35-19. In dat beeld kwam in de tweede helft weinig verandering, al bleven de Rotterdammers wel wat dichter in de buurt van de Amsterdammers.

 

BC APOLLO AMSTERDAM – ROTTERDAM BASKETBALL COLLEGE  77-56  (23-9, 35-19, 54-36)

20131222 adam_rdam 3078 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.